Vridstänger för persienner

Vridstång och wire för olika typer av persienner till exempel mellanglas i metall eller för frihängande i pelxi plast material

Mellanglas typ: O  VIT  BRUN

Mellanglas typ: N  VIT  BRUN

Frihängande 

Träpersienner

Persiennpinnen - Ett Måste för Horisontella Persienner

Persiennpinnen - Ett Måste för Horisontella Persienner

En persiennpinne, även känd som vridstång, är ett essentiellt verktyg för att justera horisontella persienner. Denna praktiska enhet är idealisk för att kontrollera ljusinsläpp och privatliv i ditt hem eller kontor. Tillverkad av hållbara material som plast, metall eller trä, är en persiennpinne designad för enkel och effektiv användning.

Användning av Persiennpinne

När du använder en persiennpinne, kan du enkelt justera vinkeln på dina persienner. Genom att rotera stången, kan du kontrollera mängden ljus som kommer in i rummet och dess riktning. Detta är speciellt användbart för persienner placerade i svåråtkomliga fönster eller på höga platser.

Fördelar med Persiennpinnen

Utöver ljuskontroll bidrar persiennpinnen till bättre hygien genom att minska behovet av att röra vid lamellerna direkt, vilket hjälper till att hålla dina persienner rena och fria från fingeravtryck.

Sammanfattningsvis är en persiennpinne ett måste-ha tillbehör för alla som har horisontella persienner. Den är inte bara praktisk för att justera ljuset och skydda din integritet, utan också ett hygieniskt och lättanvänt verktyg för ditt hem eller kontorsfönster.